Website of webshop laten maken

Wij maken websites en webshops naar de keuze van de klant. Elk project is dan ook anders en dat maakt ons werk ook zo boeiend. Ben je een start-up, een middelgroot bedrijf of een grote jongen, wij zorgen ervoor dat u een tevreden klant zal zijn als uw website of webshop online gaat.

Waar moet ik op letten?

Waar moet ik op letten zal u zich afvragen. Eerst en vooral moet hij goed vindbaar zijn en op alle schermen goed tot zijn recht komen. Ook belangrijk is dat u de website of webshop zelf kan aanpassen. Wij werken hoofdzakelijk met WordPress, Dit Content Management System (CMS) maakt het mogelijk om zelf snel en eenvoudig uw content aan te passen.

Betaalbaar

Zoals eerder vermeld is elke website of webshop anders.Voor een simpele website betaal je uiteraard minder dan voor een complexe webshop. Vergelijk het een beetje met een auto kopen. Wat kost een auto? Veel zal ervan afhangen wat de kracht van de motor moet zijn en welke opties u erbij zal nemen. Om toch even een richtprijs te geven… Een kleine website met 5 pagina’s start vanaf € 895. De professionelere versie start vanaf € 1.595.

Oplevering

De oplevering van de website gebeurt tussen de 4 en 6 weken. Hangt een beetje af van de communicatie. Als er snel wordt gereageerd als we vragen hebben, zal het werk sneller opschieten en bent u sneller online.

Website vanaf € 895

  • Inleidend gesprek

  • WordPress CMS

  • Responsive lay-out

  • SEO

  • Eerste jaar hosting en SSL-certificaat

Voorbeelden