Drone video laten maken

Drone video is niet alleen trendy maar het geeft ook supermooie beelden. Een echte meerwaarde in een video. Drones beschikken momenteel over geavanceerde technieken en “gimball” systemen om prachtige “high-end” producties te maken. Niet iedereen mag zomaar overal met een drone vliegen. We zijn uitgerust met de nodige licenties en kwalificaties om dit wel te mogen.

Welke soorten opnames zijn er?

Foto’s en video’s maken met een drone is erg leuk en kan prachtige plaatjes opleveren, maar er zijn veel regels rondom het vliegen ervan. Deze regels en wetten zijn om de veiligheid van omstanders te waarborgen. Het is daarom belangrijk dat je je aan deze regels houdt en ze kent voordat je gaat vliegen.

Wij hebben hiervoor de nodige kennis en verplichte licenties. Let wel: ook wij dienen voor sommige locaties toelatingen/afwijkingen aan te vragen bij het DGLV.

Betaalbaar

Alles hangt af van waar en wanneer er moet gefilmd/gevlogen worden. Of er al dan niet een afwijking en toelating voor nodig is. Indien er geen afwijking moet aangevraagd worden is de startprijs voor drone opnames € 595.

Oplevering

Betreft het enkel de drone opnames, dan kunnen die binnen de 48 uur aangeleverd worden. Soms zelfs de dag zelf.

AMBIDRONES

AmbiDrones is een dochterbedrijf dat enkel met gelicentieerde piloten vliegt. Dus geen illegale toestanden. Let op voor de “NIET GELICENTIEERDE COWBOYS”. Zij kunnen u serieus in de problemen brengen indien er iets fout loopt met een drone. U bent mee aansprakelijk omdat ze voor u “werken”… U laat toch ook geen chauffeur voor u werken die geen rijbewijs heeft? Toch?

Klasse 1 licentie

Drone video vanaf € 595

  • Inleidend gesprek

  • Professionele montage

  • Rechtenvrije muziek
  • Tot 2 maal toe aanpassen
  • Na betaling factuur is de video uw eigendom

Drone video