Video-interview

Zakelijke video-interviews of eerder sollicitatievideo’s. Je ziet ze dagelijks verschijnen op alle soorten media. Video-interviews of sollicitatievideo’s zijn écht. Ze tonen wie je écht bent of wat je écht te bieden hebt. En je kan ze meerdere keren versturen, dus je hoeft niet telkens afspraken te maken. Reken eens uit hoeveel tijd je daarmee bespaart?

Welke soorten interviews zijn er?

De meest voorkomende en alom bekende interviews zijn de “reporter – geïnterviewde” en de “reporter – meerdere personen” interviews. Tegenwoordig wordt er ook gesolliciteerd met een “videopitch”. De kracht van deze sollicitatievideo is het “pure”, het “echte”, waar de werkgever mee te maken krijgt. Hier kan je ronduit vertellen wie je bent. Je spontaniteit zal je hier zeker parten spelen. Niemand zit te wachten op een saaie, eentonige video. Komt dit niet vanzelf, dan zijn wij de geschikte partner om die drempelvrees te overstijgen. We nemen de tijd om je te laten inleven in de opname. Wees je spontane zelf en…. actie!

Betaalbaar

Een professionele videopicth kan reeds vanaf € 250.00 . Het reporter interview hangt af van hoe lang het video-interview duurt, of we zelf een reporter moeten meebrengen of u voor de reporter zorgt.

Oplevering

De oplevering gebeurt 1 a 2 dagen na de opnames. Dit hangt volledig af van de lengte en of de video ondertitelt moet worden. In dringende gevallen kan het dezelfde avond nog.

reporter in actie
voorbereiding van de opname

Video-interview vanaf € 250

  • Inleidend gesprek

  • Professionele montage

  • Rechtenvrije muziek
  • Na betaling factuur is de video uw eigendom

Interviews

Gaston Van Tichelt – Burgemeester Essen (2021)

Patrick De Smedt – Commissaris Politiezone Grens (2021)

Dirk Goorden – Directeur College Essen (2021)

Tijl Van Loon – Voorzitter Unizo Essen (2021)

Guy Henkens – Campusdirecteur Sint Michaël (2021)

Kijk meer op Vimeo in hogere resolutie

Vimeo

Kijk meer op YouTube in hogere resolutie

You tube

Kijk meer op Vimeo in hogere resolutie

Vimeo

Kijk meer op YouTube in hogere resolutie

You tube