Montage van uw video

Niet iedereen heeft de skills om zijn opgenomen video behoorlijk te monteren. Dat is absoluut geen schande. Indien u niet de juiste software hebt, is dit ook geen evidentie. Wij helpen u graag verder.

Wat kunnen wij voor u doen?

Behalve de beelden monteren op een professionele manier, kunnen we de beelden ook ‘color graden‘ en bijvoorbeeld een ‘cinematique‘ look geven. We kunnen uw logo in de video verwerken en er een heerlijke voice-over op plaatsen. Indien u dit wenst zetten we er ook nog rechtenvrije muziek op.

Betaalbaar

Monteren is voor ons een koud kunstje. We doen dit met passie en gedrevenheid. Een “wauw” effect creëren is ons doel! Of het nu gaat om vakantiefilmpjes of het huwelijksfeest, de bbq met vrienden of het communiefeest, wij maken er een prachtig geheel van. Voor een professionele montage betaalt u als startminuut € 100. Elke daaropvolgende minuut betaalt u € 50.

Oplevering

De oplevering gebeurt tussen de 2 en 3 weken. Na een tweetal weken bezorgen we u een eerste versie. Op deze versie kunnen aantekeningen gemaakt worden die dan worden aangepast naar de wens van de klant. Deze aanpassingen kunnen tot 2 keer toe.

Monteren van video vanaf € 100

  • Inleidend gesprek

  • Professionele montage

  • Rechtenvrije muziek
  • Tot 2 maal toe aanpassen
  • Na betaling factuur is de video uw eigendom

Video bewerken

HENK AU VIEUX PORT

Bewerken video Henk Van Cauwenbergh

Beroepen OIB

Bewerken van bestaande video

Kijk meer op Vimeo in hogere resolutie

Vimeo

Kijk meer op YouTube in hogere resolutie

You tube

Kijk meer op Vimeo in hogere resolutie

Vimeo

Kijk meer op YouTube in hogere resolutie

You tube